• 2018-09-25 10:46:53 1

  Geef hier je reactie over het afgelopen evenement.
  We horen graag wat je ervan vond en op deze manier maken we het volgende evenement nóg beter.

  (offtopic reacties e.d. worden verwijderd)

 • 2018-09-25 10:56:48 2

  Gezellige sfeer, goed eten, soms een beetje luide announcements tijdens tourney matches, maar overal een super weekend. 4,7/5

 • 2018-09-25 10:58:57 3

  Het evenment was weer goed geregeld vond ik. Wel misshien 1 puntje De toernooien liepen niet zoals als gepland wat heel jammer is. Door dat league 1v1 heel erg uit daardoor gingen de league 5v5 weer verzet worden. Misschien en idee om de tournaments gewoon op een afgesproken tijd te spelen en niet steeds verzetten

 • 2018-09-25 11:01:15 4

  Goed geregeld. Enkel jammer dat de starttijden van compo's vaak verschoven werden. Iets meer gezond eten is wel wenselijk hahaha. Verder top geregeld

 • 2018-09-25 11:30:48 5

  Enige minpuntje vond ik de prijsuitreiking welke pas zondag om 16:00 was. Ik denk dat deze voor vele te laat was en dat deze al onderweg naar huis waren.

  Verder goed georganiseerd. Mooie locatie, relaxe sfeer, eten en drinken top.

 • 2018-09-25 13:30:30 6

  Goed weekend gehad, vond het wel vreemd dat tijdens de start trekking alleen vak paars gekozen werd..

  Daarnaast erg goede sfeer, leuk thema en problemen werden vlug verholpen.

 • 2018-09-25 14:10:54 7

  Ik vond het hel leuk dit weekend, heel gezellig en ik zou zeker weer terugkomen volgend jaar. Enige ding vindt ik het jammer dat er geen tournament is voor rocket league 2 v 2 en/of 1 v 1. 'T zal heel fijn zijn er als dat er ook bij kan komen

 • 2018-09-25 14:24:51 8

  +Goede, ruime plekken
  +Groot aanbod van compo's zowel fun als competitive!
  +Voldoende WC's (eventueel te verbeteren door van die automatische luchtjes dispensers op te hangen?)
  +/- Voldoende keuze met eten maar sommige dingen waren al gauw op (uitsmijter met bacon, zonder bacon of een broodje gezond zonder ei en tomaat?)
  +/- Leuk thema maar die foto's bij binnenkomst zorgde wel voor veel oponthoud had ik het idee?
  + Goede controle van de bandjes e.d. bij binnenkomst
  + Bar die niet sluit!

  -Muziek stond te hard op vrijdag maar dat was duidelijk denk ik.
  -Gear stands met alleen high tier shit. Headset functioneerde niet en goedkoopste headset was €120,00. Ritje Assen als gevolg.
  -2v2 csgo compo was wat chaotisch met de servers e.d. waardoor het toernooi te lang duurde. BO1 en vooraf bepaalde mappen die klaar staan op de server zou wellicht oplossing bieden. RCON password/command werkte ook vaak niet of slecht had ik het idee.

  Overige suggesties:
  ~Net als vorig jaar is het verloop van de LAN erg onduidelijk. Weinig/onduidelijk informatie over wanneer wat start. Vaak hoorde je ook dat mededelingsdeuntje maar verstond je niet wat er gezegd werd. Wellicht een extra doek+beamer op het hoofd podium met de informatie (start compo's, start verkoop loterij, start trekking loterij, start fun compo's, dc++ of muziekaanvraag gegevens e.d.) of waar mogelijk om de zoveel rijen een scherm met deze info er op.
  ~Even wat extra vuilnisbakken op zondag. We hebben onze plek zo opgeruimd mogelijk achter gelaten maar de prullenbakken in de directe omgeving zaten vol. De rest dus maar verzameld op een tafel achter gelaten.

 • 2018-09-25 15:19:46 9

  - die Vive Pro demo was altijd super luid met Rasputin, die headset heeft koptelefonen, WTF yo? Hoe bestelt mensen gamer gear daar met dit soort geluid?
  - Muziekaanvraag kwam zo laat dat degene die eerst kwamen om liedjes te aanvragen deed gewoon 20 op elkaar, ik ben ook er schuldig voor zondag. MAAR - het was gerandomizeerd, dus dat ging beter dan verwacht.
  - Aangevraagde muziek was hard bij het podium maar superzacht bij VIP. Het zal wel fijn zijn om meer luidsprekers rond de hele hal te zetten want dan is de geluid even en hoeft niet zo'n harde compressor + normalizer te lopen (alle bass drops bij electronische muziek waren zacht, alle dinamieken bestond gewoon niet)
  - Een aparte lounge voor vapers (e-cigarette rokers) is wel een goede idee volgende jaar, aangezien dat die rokers ruimte zat in wind en regen de hele evenement
  - Mikkass was niet aan hun stoel met duct tape vastgeplakt
  - WiFi punten zonder wachtwoord zijn echt niet slim, niet iedereen loopt AV op hun smartphone, dus iemand kon gewoon de hele evenement zitten wachtwoordjes in plain text kijken

  + Internet was superfijn, zo fijn dat de slechste probleem was een beetje lag voor 5min of zo. Man kan 350MB video naar YouTube in paar seconden uploaden, dat vond ik echt leuk
  + Uitstekende werk van de hele crew, casters, en streamers - de sfeer was gewoon super gezellig!
  + KOFFIE WAS LEKKER HOOR
  + Durum doner kost rond 4 euro in Utrecht en pizza - 8, waarom waren de prijzen bij TR vice-versa weet ik niet.
  + Ik heb meerdere jongens met duct tape vastgeplakt :D was leuk
  + Misschien Quake Champions main compo volgende jaar? Er zijn twee game modes: 1v1 Duel en 2v2 Team Deathmatch. Kan ook Sacrifice spelen.

 • 2018-09-26 09:16:59 10

  Super editie weer ! En vooral het internet ! Dat is echt super nu :).

  Nadeel; Het is te snel voorbij ! Is het niet mogelijk om de lan Donderdag avond al te laten beginnen ? Zodoende kunnen de echte die-hards die vrij nemen voor de lan al een dagje eerder los gaan :D 2 nachten vind ik altijd net te kort :P Waren met mij nog wel een paar die dit een goed idee vonden haha

 • 2018-09-26 20:44:06 11

  Weer zeer genoten! Volgend jaar staat al in de agenda.

  Enige wat jammer was, dat er blijkbaar niet gecontroleerd werdt of je daadwerkelijk VIP was (en dus eerder naar binnen kon). Bij de ingang werden we vervolgens 3x naar een andere rij gestuurd (lees asociaal gecommandeerd) omdat we VIP waren. Terwijl er voor ons stuk of 15 man stonden die helemaal niet op de VIP zaten.

  VIP is zowieso TOP! De hoeveelheid frisdrank, heerlijke vloerbedekking en vooral de ruimte! Keep it going!
  En tot in 2019 :D

 • 2018-09-26 20:45:32 12

  Edit vorige comment: (kon blijkbaar niet?) We waren er rond 14.40, dus niet pas na de opening dat iedereen binnen mocht :)

 • 2018-09-26 21:57:12 13

  Decent LAN! Mijn puntjes van verbetering:

  - Tijdens compo muziek te hard, konden niet eens normaal communiceren/headset voluit ear rape.
  - Zaterdag lag op lan?!
  - Veld bedjes op vaste plek reserveren?! Niet verplaatsen?!
  - Op zondag dichtstbijzijnde deur van parkeerplaats openen voor sjouwen (net als opening).

 • 2018-09-26 21:59:13 14

  - fotos die nog niet geupload zijn

 • 2018-09-27 01:14:28 15

  First of all Thnx a great weekend!

  Goed Nu over na de zaken.. haha

  - Plus punten de bar was een grote verbetering.
  - de sfeer was ook erg goed.
  - Thema was ook erg top.

  nu de punten waarvan ik zelf denk dat het iets beter geregeld kon worden. Let op dit is opbouwend kritiek en niet om jullie af te kraken.

  - Muziek stond toch echt te hard vooral het gedeelte wat in het midden hing. Na veel geklaag van meerdere mensen werd die dan toch heel zacht/uit gezet.
  - Ik dacht ergens te lezen dat je ook pasta kon eten maar kon dit helaas nergens vinden. Zoiets zou een perfecte toevoeging zijn voor het eten.
  - De Omroepingen tijdens het Compo of de lotterij graag proberen buiten compo's om te doen en niet tijdens. Door het luide geluid kun je echt niks horen in game.
  - Straker zijn in planning van compo's. Ook al snap ik dat je graag iedereen mee wilt laten doen. maar wat mij opviel was dat pubg veel later starte dan gepland was omdat ze nog een server 5 min voor tijd moesten klaar zetten en dat de pouls last minute bekent werden enz. dit lijkt mij wel dat het eerder klaar gezet kan worden enz. Zodat we rustig alle informatie tijdig op kunnen nemen.

  En dan de laatste wat ik wel redelijk schandalig vond. was de rokers gedeelte. Ik snap dat jullie niet de peuken overal willen vinden enz. Maar om de mensen in een klein tentje te stoppen terwijl het met bakken uit de hemel kwam een beetje raar. en naast dit moet je er eerst nog maar is heen lopen door de regen heen. ik denk dat dit toch echt wel anders kan.

 • 2018-09-27 10:19:53 16

  Betere beveiliging bij de vip ruimte zoals beloofd.. aantal jongens van de groep hebben een vipticket gehaald voor de extra veiligheid en ruimte.. de ruimte was er wel.. maar de beveiliging niet.. na dit te melden stond er 1 gast een uur bandjes te controleren.. dat was top! Maar na dat uurtje was er niemand meer en kon iedereen weer naar binnen zonder dat ze vip waren! Het mag wel wat mensvriendelijker tijdens het weggaan.. mensen willen via een zijdeur de computers weg brengen. Wordt de pc naast de deur gezet zodat het niet nat wordt.. is gezien door de mensen van de reality( staat immers naast hun) word je gewoon geweigerd om het te pakken als je al buiten sta om je schermen snel in de auto hebt gedaan( wat immers ook voor hun neus staat).. bandje heb je nog om.. computer staat naast hun.. nee je loop maar even lekker om in de regen... en dan nog wel gecontroleerd worden als je het pand verlaat?? Ik had letterlijk 1 mok vast(pc nam mijn vriend mee) maar moest wel ff mijn bandje laten zien voordat de deur uitging.. hallo dat ik van binnen kom betekent juist dat ik een bandje draag??? Kan je ook doen als menseb terug naar binnen willen via de zijdeuren toch?? Ipv als mensen weg gaan?? Zo zeik verhaal gehad... voor de rest was het prima!! Vloerbedekking was top.. misschien was frisdrank in de kast voor mensen die geen prik drinken?? Werd wel spa blauw op dag 2 in de kast gedaan nadat het is aangevraagd dus dat was top!! Shout out to that guy!! En de stoelen zaten heerlijk.. heb lekker een dutje kunnen doen!! En idd wat meer duidelijkheid voor de compos is ook niet verkeerd

 • 2018-09-27 16:34:33 17

  + Internet was echt top
  + Relax area met retro consoles
  + Dit keer niet meegedaan, maar weer een ruime keuze uit fun en main compos
  + Gezelligheid
  + Hackzone

  / De Nintendo switch heb ik gemist, of ik heb eroverheen gekeken in de relax area? :P
  / Geen LoL compo, heb het gevoel dat hierdoor redelijk wat mensen wegbleven
  / Een planning op het podiumscherm voor wat overzicht en eventuele andere info

  - Ten opzichte van vorig jaar maar weinig stands, het VR thema van vorig jaar had leuke dingen te bieden om uit te proberen
  - Priscon Escape (acteurs) zaten iets te veel in hun rol, mocht soms wel wat minder overdreven reageren / streng
  - We zaten met de rug naar het podium, in het midden weer 4 schermen hangen richtend naar elke kleur. misschien ook handing voor de VIPs onder ons als ze dit nog niet hadden

  Al met al wel weer een top LAN gehad, tot volgend jaar :)

 • 2018-10-01 16:06:53 18

  Mijn ervaring The Reality 2018!

  + Super leuke mensen
  + Leuke stands
  + Leuke dingen die je kunt doen als je even klaar bent met gamen
  + Goed eten!
  + Super zitplek
  + Lekker vlot internet!

  Maar er zat toch wat niet helemaal slimme dingen tussen.
  - Het is een Game event geen Dance festival!
  (muziek stond te hard)
  - Competities waren een beetje chaos.
  - Bij het weg gaan mocht ik 3x om het gebouw heen lopen omdat je er alleen uitmocht via de zijdeuren.

  Verder was het TOP!!!!
  Tot volgend jaar

 • 2018-10-01 17:58:58 19

  Top Lan party weer!

  - geluid mocht idd wat minder
  - iets minder te doen als vorig jaar(naast gamen)
  - FoodCourt was handig ingericht, afzuiging van frituur mag beter
  - Misschien wat vaker omroepen als er iets op de agenda staat te gebeuren.
  - eenduidig deurbeleid bij einde lan, elk jaar is/lijkt dit anders

 • 2018-10-03 08:41:32 20

  Zijdeuren de hele dag open zetten in Oktober is gewoon niet mogelijk ivm de temperatuur voor de gamers die nog even blijven zitten. + dat je nog meer beveiling nodig hebt die alles in de gaten moeten houden wat er naar buiten gaat. Beetje lopen doet niemand kwaad en anders moet je maar zo'n rolcontainer fixxen.