• 2017-08-02 20:13:57 1

    ik snap dat de reality har bezig is om het voor me kaar te maken dat het makkelijker word maar voor de clans steeds moeilijker lijkt het wel wij als degc probeer messen Enthousiasme te maken om naar de reality te komen en zo met mij nog veel meer andere clan admins maar geef dan teminste de clans die al wat jaren mee doen de tijd tot 1 september om de plekken te vullen want dit is niet te doen
    40 mensen in 2 weken ver van te voren laten betalen is lastig en nu zitten er Vremde mensen tussen onze in zo krijgen wij nooit 40 mensen Enthousiasme om te komen wat heel jammer zou zijn
    hopelijk komt de clan deel snel op dan kunnen we proberen om die mensen aan te schrijven

  • 2017-08-02 21:22:47 2

    In een eerder reactie mbt het clan gedeelte van een van de developers:

    Helaas neemt het process meer tijd als verwacht.
    We streven erna volgende week de update uit te kunnen rollen

    Op het moment is het dus alleen mogelijk dat de koper de seats kan assignen. Als je de gebruikers naam weet van de persoon dan kan je de ticket assignen aan hem en hem vervolgens kan je hem een plek geven op de floorplan. Het is even wat omslachtig, maar er is tenminste een manier om de plekken te assignen aan andere. Beter iets dan niets.

    Daarnaast werken de mensen die aan de site werken zelf ook fulltime. Dat de updates wat langer duren is dus puur omdat zij dit allemaal in hun vrij tijd moeten doen.

  • 2017-08-07 21:16:40 3

    Ons is helaas hetzelfde overkomen, we zitten behoorlijk verspreid ipv aan een tafeblokl, op zich zijn nieuwe ontwikkelingen altijd toe te juichen, alleen dit heeft in ons geval niet echt geholpen.
    We zitten nu verdeeld over twee tafelblokken.

    Echter dankzij de facebook support is het wel gelukt om rondom de plek te zitten waar we graag wouden zitten. Dus daarmee hulde aan the reality.

    Ik ben nog wel op zoek naar een bepaald persoon om dan alsnog onze wens te kunnen organiseren.

    https://thereality.nl/forum/general/graag-kom-ik-in-contact-met-syeter

  • 2017-08-29 14:31:30 4

    Voor 20 man geregeld dat we bij elkaar zitten en dat was geen enkel probleem. Gewoon druk erachter zetten en wie niet optijd betaald heeft pech. Ze kunnen niet de plekken zolang vast houden met het risico dat ze leeg blijven aan het eind natuurlijk. 2 week reserveren vind ik dan heel schappelijk.